با جمعیتی حدود ۱۱۰ هزار نفر و مساحت ۳۴۴ کیلومتر مربع، گرانادا دارای چشم اندازی منحصر به فرد، جنگلهای انبوه، آبشارهای زیبا و مردمی خوش برخورد و شاد است. گرانادا برنامه اعطای پاسپورت خود را در سال ۲۰۱۳ آغاز و این کشور دارای یکی از معتبرترین پاسپورتهای جهان با امکان مسافرت بدون ویزا به بیشتر از صد و ده کشور میباشد. گرانادا از یگانه کشورهای جزیره کارائیب است که که با ایالات متحده آمریکا قرارداد دو جانبه گسترش روابط تجاری داشته و اتباع این کشور می توانند به سهولت در آمریکا اقدام به کسب و کار نمایند. 

 

اطلاعات در خصوص:

هزینه اخذ پاسپورت گرانادا و سرمایه گذاری لازم، لیست کشورهایی که با پاسپورت گرانادا می توانید بدون ویزا به آنها مسافرت کنید (مزایای پاسپورت گرانادا) و لیست مدارک لازم و شرایط اخذ پاسپورت گرانادا در سه جدول  پایین همین صفحه قرار دارد.

 

از ویژگیهای منحصر بفرد برنامه اخذ پاسپورت گرانادا این است که متقاضیان میتواند با سرمایه گذاری کمتر ابتدا اقدام به اخذ اقامت و بعد از طی مراحل به اخذ تابعیت و دریافت پاسپورت مبادرت نمایند.

آخرین بروز رسانی ۸ مارس ۲۰۱۸

    • امکان سفر بدون ویزا به بیش از صد کشور جهان از جمله انگلستان، کشورهای اروپایی حوزه شنگن، سوئیس، هنگ کنگ و سنگاپور
    • اجازه اقامت در کشورهای مشترک المنافع
    • برنامه اعطای پاسپورت مناسب برای خانواده های بزرگ
    • روند سریع رسیدگی و اعطای پاسپورت در چهار ماه
    • برخورداری از حقوق و مزایای یک شهروند تمام عیار
    • عدم نیاز به داشتن مدرک تحصیلی
    • عدم نیاز به ثبت اظهار نامه مالیاتی یا پرداخت مالیات
    • با داشتن پاسپورت آنتیگوا اخذ اقامت دائم، ویزای مکرر و ویزای تحصیلی از همه کشورهای دنیا از جمله کانادا و آمریکا با سهولت تمام انجام می گردد
    • عدم نیاز به دانستن زبان انگلیسی
    • عدم نیاز به مصاحبه

    • داشتن مدارک تشخیص هویتی – شناسنامه و کارت ملی و گواهینامه
    • نداشتن سوء سابقه کیفری
    • برخورداری از سلامت عمومی
    • امکان پرداخت مبلغ سرمایه گذاری
    • ضرورت لزوم حداقل پنج روز اقامت در آنتیگو درپنج سال

  • شرکت در توسعه ملی (National Transformation Fund – NTF)

    • یک نفر ۲۳۰ هزار دلار با احتساب کلیه هزینه ها و مخارج
    • دو نفر (متقاضی و همسر) ۲۵۰ هزار دلار
    • خانواده سه نفری شامل متقاضی، همسر و یک فرزند زیر هجده سال ۲۴۵ هزار دلار با احتساب کلیه هزینه ها و مخارج
    • خانواده چهار نفری شامل متقاضی، همسر و دو فرزند زیر هجده سال ۲۵۵ هزار دلار با احتساب کلیه هزینه ها و مخارج

     

    با توجه به موافقت نامه جاری دولت گرانادا و ایالات متحده آمریکا دارندگان پاسپورت گرانادا واجد شرایط اخذ ویزای (E2) آمریکا هستند.

    سرمایه گذاری در خرید مستغلات

    • به هر تعداد اعضای خانواده مبلغ ۳۵۰ هزار دلار آمریکا درخرید ملک
    • هزینه ثبت درخواست قابل پرداخت به دولت گرانادا
    • متقاضی: ۵۰ هزار دلار آمریکا بعلاوه ۱۲ هزار دلار آمریکا ودیه برای مخارج ثبتی و تنظیم سند

    در انتخاب این روش ملک باید حداقل چهار سال در تملک متقاضی بماند و بعد از اتمام این مدت متقاضی می تواند اقدام به فروش ملک مذبور نماید.

    در خصوص مورد مذکور جدول مقایسه هزینه سرمایه گذاری نهایی بین روش اول (کمک بلا عوض به توسعه ملی) یا خرید ملک در جدول ذیل محاسبه می گردد.

    جدول مقایسه سرمایه گذاری ملک خریداری شده با احتساب:

    • ۱۵% صعود در ارزش ملک
    • ۱۵% نزول در ارزش ملک و
    • ۵۰% نزول در ارزش ملک

    gra1

    gra2

    حق الزحمه ها

    هزینه خدمات شامل جمع آوری و برسی مدارک، تکمیل  فرمها، ثبت درخواستنامه با دفاتر ذیربط، پرداخت وجوه ثبت ، طی مراحل اداری و بررسی سابقه و اعتبار اسناد ارائه شده و ادله ابرازی است و بنا به قرارداد منقسم به طی مراحل اجرا و بطور کلی بسته به تعداد افراد تحت پوشش پرونده می باشد. برای کسب اطلاعات در خصوص هزینه پرونده تماس حاصل فرمایید.


_